Husa mražená (ks)

Známe původ masa, které vám dodáváme. Dbáme na to, aby se zvířata měla u farmářů dobře. Skot se pase na šumavských loukách - Farma Zelený, Angusfarm Soběsuky. Kuřata mají dostatek pohybu a jsou chována dvakrát tak dlouho (cca 60 dní) než ve velkochovech. Specialistou na kuřata je pro nás Farma Loužná. Prasata jsou chována u našich farmářů v Plzeňském kraji. Sladkovodní ryby nám dodává především Klatovské rybářství. Mořské ryby mají původ na Islandu v ekologických chovech. Ryby jsou mražené hned po odlovu. Při mražení se používá voda. Na rybách nenajdete žádnou ledovou krustu.
Skvělá krůtí prsa z krůt chovaných na farmě Druhaz na Sedlčansku.
Krůtí mleté maso výborné například na karbanátky, sekanou nebo třeba jen orestované s rýží. Krůty jsou chovány na farmě Druhaz na Sedlčansku.
Pstruh kuchaný, celý, vakuově balený vychovaný v šumavských sádkách Klatovského rybářství.
Hovězí spodní šál se hodí na pečení, dušení, ale i na tatarský biftek. Zvířata plemene Angus jsou chována v systému ekologického zemědělství.
Velmi křehká část hovězí kýty. Můžete z něj připravit například výborné španělské ptáčky. Bez obav si z válečku připravíte tatarský biftek.
Hovězí krk můžete použít k dušení, pečení nebo z něj po namletí vyrobit vynikající burgery. Maso pochází z býků a jalovic z šumavských luk.
Mleté hovězí maso o naprosto dokonalé tučnosti. Můžete ho využít k výrobě burgerů, sekané, karbanátků, omáčky ke špagetám apod.
Hovězí pupek můžete použít na steaky. K opečení doporučujeme maso nakrájet přes vlákno na slabé plátky.
Vynikající vepřová plec z českých menších chovů. Maso pro vás připravují Jatky Vojenice. Maso bylo hluboce zmrazeno přímo na jatkách.
Vynikající vepřová panenka z českých menších chovů. Maso pro vás připravují Jatky Vojenice. Maso bylo hluboce zmrazeno přímo na jatkách.
Vynikající vepřová pečeně bez kosti z českých menších chovů. Maso pro vás připravují Jatky Vojenice. Maso bylo hluboce zmrazeno přímo na jatkách.
Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.