ANGUS Hovězí zadní - spodní šál (kg)
Hovězí spodní šál se hodí na pečení, dušení, ale i na tatarský biftek. Zvířata plemene Angus jsou chována v systému ekologického zemědělství.
Hovězí spodní šál se hodí na pečení, dušení, ale i na tatarský biftek. Zvířata plemene Angus jsou chována v systému ekologického zemědělství.
Velmi křehká část hovězí kýty. Můžete z něj připravit například výborné španělské ptáčky. Bez obav si z válečku připravíte tatarský biftek.
Hovězí krk můžete použít k dušení, pečení nebo z něj po namletí vyrobit vynikající burgery. Maso pochází z býků a jalovic z šumavských luk.
Mleté hovězí maso o naprosto dokonalé tučnosti. Můžete ho využít k výrobě burgerů, sekané, karbanátků, omáčky ke špagetám apod.
Hovězí pupek můžete použít na steaky. K opečení doporučujeme maso nakrájet přes vlákno na slabé plátky.
Z připravených Angus hovězích kostek na guláš připravíte ten nejlahodnější guláš. Omáčku s masem doplňte nejlépe kynutým knedlíkem.
Přední kližka je menší svalový celek pocházející z nadkolenní oblasti kusu. Hodí se na guláš i na dušenou úpravu vcelku.
Steak z krku se vyznačuje hrubší strukturou a šťavnatostí. Maso je výborné také na přípravu hutných omáček.
Hovězí ořech je maso z přední části kýty. Jde o libový kousek s výrazným mramorováním. Je ideální na steak i na minutku.
Hovězí žebro s kostí je ideální na přípravu grilovaných nebo dušených žebírek. Vykouzlíte z nich i poctivý lahodný vývar se zeleninou.
Hovězí přední maso s kostí je ideální na přípravu poctivého a lahodného vývaru se zeleninou.
Hovězí maso jemně ochucené a ideálně tučné pro přípravu hamburgerů.
Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.